ÇORUM / MERKEZ - ŞEHİT MUSTAFA SOLAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ŞEHİT MUSTAFA SOLAK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Adres
BAYAT MAH. BAYAT 2.CAD. CAD. ŞEHİT MUSTAFA SOLAK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 6 MERKEZ / ÇORUM
Vizyon
Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak sevgi, saygı ve duyarlılıkla insanlara yardımcı olmayı ilke edinen, meslekî ve akademik alanda başarılı, yükseköğretime ve hizmet vermeye hazır, donanımlı sağlık elemanları yetiştiren, Çorum’daki liseler arasında tercih edilen, marka bir okul olmaktır.
Misyon
Milli eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak bütün öğrencilerimize orta öğretim seviyesinde asgari ortak bir genel kültür vermek, onlara kişi ve toplum sorunlarını tanıtıp çözüm yolları aratarak yurdun iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunmak bilincini ve gücünü kazandırarak öğrencilerimizi ilgi, istidat, kabiliyetleri ölçüsünde ve doğrultusunda yüksek öğretime veya sağlık hizmetleri alanında hayata ve iş alanlarına hazırlamaktır.
Başlama 08:05 Bitiş 16:00
Kalorifer(doğalgaz)
Servislerle ve özel araçlarla sağlanmaktadır.
Özel Servisler
İki Şube:68 öğrenci
Taban puan :En düşük ortaokul ortalaması 83,29 (9.sınıf)
Takım Sporları (Voleybol, Basketbol, Hentbol vb.)
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Çalışmaları Fuar Tarihi:9-10 Aralık 2021 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Çalışmaları Fuar Tarihi:26-27 MAYIS 2022
Proje Çalışmaları
Değerler Eğitiminde Velilerle El Ele Beslenme Dostu Okul Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor ÇOGEP (Çok Yönlü Okul Gelişim Projesi)